Empreses més contaminants

Les empreses són un factor a tenir molt en compte per les estadístiques de contaminació. Per això es mostrarà un llistat de quines i perquè són les empreses més contaminants del món.

The Coca-Cola Company

Ja van tres anys consecutius que l’empresa de Coca-Cola lidera la llista d’empreses que més contaminació provoca del món. Durant l’any 2020 en 51 països es van recollir més de 13 mil plàstics de la marca de Coca-Cola, una xifra que supera les dues següents empreses. Tot i que The New Plastics Economy Global Commitent es va unir a la causa no és suficient.

Pepsico

Igual que Coca-Cola, pepsico porta, en segon lloc, des de 2018. Al darrer any es va aconseguir recol·lectar a la vora de 6 mil plàstics a més de 40 països. En comparació del 2019 s’ha registrat un increment del 34,7% anual de residus de plàstics arreu del món.

Nestlé

Aquesta empresa és al llistat de les empreses que genera més plàstics del món per segon any consecutiu. L’any 2020 en 37 dels 55 països es va recollir un total de 8.633 residus de plàstic d’aquesta empresa i l»any 2019 aquesta marca va tenir un augment del 46,8% en quant residus recollits.